Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ενημερωτικό σημείωμα Λαϊκής Συνέλευσης Δάφνης – Υμηττού 7/12/2011


 Στη Λαϊκή Συνέλευση Δάφνης – Υμηττού στις 7/12/2011 συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν τα εξής :

Έγινε ενημέρωση για την επιτυχή παρέμβασή μας την Τετάρτη 30/11 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης Υμηττού στην οποία  συζητήθηκε η είσπραξη του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ). Επισυνάπτεται το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης και η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έγινε ενημέρωση για τη συνέλευση συντονισμού των συνελεύσεων νοτίων περιοχών που έγινε το Σάββατο 26/11 στο Α' ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, με στόχο το συντονισμό όλων μας για κοινή δράση απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ. Αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας σε τέτοιες δράσεις συντονισμού.

Έγινε ενημέρωση για την επίσκεψη μελών της Λαϊκής μας Συνέλευσης στους απεργούς της χαλυβουργίας το Σάββατο 3/12/2011. Αποφασίσθηκε, με στόχο την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τον αγώνα που δίνουν εδώ και ένα περίπου μήνα οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας, αγώνας ο οποίος έχει «θαφτεί» από τα ΜΜΕ, να αναρτηθεί πανό και να μοιραστεί κείμενο (επισυνάπτεται) καλώντας τους ταυτόχρονα να εκφράσουν την ηθική και υλική τους συμπαράσταση, φέρνοντας ότι ο καθένας ό,τι μπορεί (τρόφιμα, οικον. ενίσχυση κλπ), στην επόμενη Λαϊκή μας Συνέλευσης την Τετάρτη 14/12/2011 στις 8μμ στο Α’ ΚΑΠΗ ΔΑΦΝΗΣ (Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος).

Έγινε μία πρώτη αναφορά για τη σύσταση Συμβουλίων Πρόληψης Παραβατικότητας και αποφασίσθηκε να γίνει εκτενής συζήτηση σε επόμενη συνέλευσή μας.

Επίσης αποφασίσθηκε σε επόμενη συνέλευσή μας να συζητηθεί οι επιπτώσεις στη ζωή μας από την εφαρμογή του κρατικού προϋπολογισμού έτους 2012.

Μοιράσματα του κειμένου για την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της Χαλυβουργίας έχουν κανονιστεί για:

  • Σάββατο 10/12, 12 το μεσημέρι ραντεβου στην Πλατεία Καλογήρων για να πάμε στη Λαϊκή (πίσω από Τζιβελέκα)
  • Δευτέρα 12/12, 6μμ στην Πλατεία Καλογήρων


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου